måndag 14 april 2014

Rödingpimpel Ransaren

I helgen så har jag varit på besök hos Jonas i Vilhelmina och därefter så åkte vi upp till Ransaren på fredagseftermiddagen för att bo i Ljusliden tills på söndagen. En härlig och trevlig helg som bjöd på lite halvdåligt fiske men vi kom inte hem tomhänt i alla fall. Vädret var som fisket, lite mycket blåst och lite sol.
Det var i alla fall riktigt roligt att testa på att kikpimpla. Till en början så var det lite svårt med tekniken men efter några misslyckanden så fick man till både tekniken med lockandet och konsten att få de att hugga.

På resan hem så gav generatorn upp i bilen så jag kom knappt halvägs innan batteriet tog slut så nu sitter jag i Junsele och inväntar reparation. Det blir inte alltid som man har tänkt sig men det är trevligt att få träffa släkten här.

4 kommentarer:

 1. Jäklar så stilig karl som håller i räven :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittade hit efter lite googlande. Kul att ni inte blev tomhänta jag fick en fin fisk på lör fm och Torbjörn blev utan såg några enstaka fiskar. Så vi styrde hemåt mot Gideå. Ha det så gött och trevlig påsk från vi två i våningen under er i Ljusliden.

   Radera
  2. Trevligt :) Vi fick nog närmare 30 st, men storleken varierade.
   Desamma!

   Radera
 2. då e de bra att ha falck assistans dom kommer på en gång..

  SvaraRadera