fredag 4 mars 2011

Sista passet på fjärden

Nu har jag tagit sista passet på fjärden idag. Det blev en trevlig tur med ett gäng ur klubben.
Som vanligt så fick vi fisk men fisken var inte riktigt på taget idag, vilken är förståeligt så lufttrycket har gått ner.
Min största för dagen vägde 375 g, och det var flera av de andra som också fick stor fisk.

I morgon är det KM som gäller, en hel del roliga grenar och borrning i 8 min är inte att leka med. Bäst att man vilar upp sig nu.

4 kommentarer:

  1. vågar ni inte ha en öppen tävling eller är det bara inbördes beundran som gäller.vore kul om man vore fler som kunde del ta typ.rolig tävlings form helt klart.tyvärr så är vi samma gäng som tävlar i alla kommuner .inga ungdommar tragist nog.därför vore det skit kul att kunna vara med i denna tävlings form då vi är ett döende släckte.

    SvaraRadera
  2. gott med grogg.fick en tanke om man skulle ha en tävling alla fiske---klubbar.i västrrnorland.stav fel.klunk.då fiskar man två och två lottas så klart.sex timmars fiske.på en lottad plats.vi skulle få ett grymmt pris bord om vi slog oss i lag.vore hur kul som hellst.man kan ju köra två tävlingar med samma par.nya tävlings formmer gör inte ont.kom med förslag så kanske vi får nytt blod i truppen.häls triana eller dödens-triangel.

    SvaraRadera
  3. det är bara fantasin som sätter gränser.kom igen nu med nya tävlings former.ju sjukare desto bättre.nä fyllan börjar ta över verklig heten.natti natti.

    SvaraRadera
  4. sammarbete det är det som gäller.om vi ska hålla fanan itopp.vi kan ta en ungdommens dag i fiske alla klubbar i lag typ i björkö.så alla får fisk.vi måste slå våra hjärnor i hop.innan det är för sent.häls västernorrland.

    SvaraRadera