torsdag 5 maj 2011

Fiske i gnarpån

I dag var jag och fiskade en stund i gnarpsån. Ingen stor fisk som nappade men jag fick i alla fall en liten Bäcköring och en liten Harr. Båda fick simma hem igen efter fotografering. Nya tag i morgon :)
Published with Blogger-droid v1.6.8

4 kommentarer:

  1. Såg fint ut där, har du nån sträcka att rekommendera om man vill testa flugfiska i ån? att flugfiska i mindre bäckar/åar ger den där fjällkänslan men tycker det är svårt att få tag i här i sundsvall :)

    SvaraRadera
  2. Jag har inte flugfiskat där i ån men har stött på flera som har gjort det. Om man vill ha havsöring så bör man vara nedanför dammen såklart. Det finns en bro ca 500 m från havet och där kan man fiska både väst och söder om bron. Det finns flera fina platser att fiska i med både lite lugnare vatten och strömmare vatten. Glöm inte lösa fiskekort, Årskort för 150 kr uppe på macken i gnarp, finns även dygnskort.
    Bara å höra av dig om du ska hit och vill ha lite guidning eller om det e nå mer du undrar över.

    SvaraRadera
  3. Låter riktigt trevligt! de lite lugnare partierna med bäcköring och harr ovan dammen kan säkert vara minst lika intressanta. Fiskar nästan bara havsöring i Bergeforsen och Ljungan men nya vatten är alltid kul att testa. Hör av mig när jag planerar in en tur :)

    SvaraRadera
  4. Det blev fisk i dag också. Du Kan ju lägga till mig på Facebook så gåre lättare

    SvaraRadera