fredag 7 januari 2011

Inför Årets första pimpeltävling

I morgon är den första tävlingen i Dm-Serien, Billsjösjön (Billbosjön) Har hört båda namnen. Det är i Örnsköldsvik i alla fall.

Jag har i alla fall tagit in en snöfylld skrylla från balkongen. Skryllan har stått där sedan tävlingarna på Björköfjädern i december. Det blev en hel del knytning och byten av linor.

Angående sjön som jag ska attackera imorgon så har jag varit där en gång tidigare.
Det var i fjol, den 6 mars. Då vann Janne Johansson på 6772 g, jag kom på en elfte plats med 3337 g.

Jag är väldigt sugen på fiske nu, det var länge sedan sist. Det ser ut att bli hyfsat väder också, men det kommer förmodligen bli jobbigt att gå på isen, med tanke på all snö och förmodligen allt vatten som är på den.
Published with Blogger-droid v1.6.5

4 kommentarer:

 1. Jag ser inga Mankanpirkar bland utrustningen.. besviken =)

  SvaraRadera
 2. Du har ju inte skickat mig några!? :)

  SvaraRadera
 3. Vilken lina tycker du är bäst?Jan

  SvaraRadera
 4. Bäst och bäst. Det är väl inte bra att fråga mig, som inte har så mycket erfarenhet av linor hit och dit. Men jag har kört med Nylonlinan Stroft Flouroserande och Stroft Transparent tidigare. De har jag köpt på Vimpirkens Webbshop, http://www.vimpirken.com/default.asp?c=shop&cat=17&subcat=18&id=

  Nu har jag gått över mer och mer till Fireline. Jag kör med Fireline Orginal 0.15mm (svart), alltså inte Fireline Ice som också finns.

  Smaken är som baken, men känslan ökar verkligen när man kör med fireline, lite träning med krokningen bara, men det kommer efter ett par fiskar :)

  SvaraRadera